САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ДИРЕКТОРА ЈКП ''РАСИНА''

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

У вези са натписима који су у последње време објављени на порталима и друштвеним мрежама обавештам јавност да је на делу прљава кампања која се спроводи од стране Марије Лукић и групе људи који не желе добро Брусу, са циљем да преузму власт у општини.

Госпођа Марија Лукић, која је у жижу јавности  доспела због спора који се води против бившег председника   из све снаге се труди да остане у фокусу јавности тако што свакодневно блати људе који учествују у власти у Брусу. Тако да се на мети њених напада нашло и Јавно комунално предузеће „Расина“ Брус.

Госпођа Лукић, која себи даје за право да се назива, највећим правником, судијом и тужиоцем, изгледа има и способности када је економија у питању, па са дужном пажњом контролише рад  ЈКП „Расина“ Брус у чему има подршку групе људи који су се доказали у економији а посебно у „сивој“ економији и у игри која се симболично зове „господин 20%“.

Госпођа Лукић и група њених помагача смишљено фабрикује  афере како би створила и одржавала тензију пред суђење, правећи атмосферу да у Брусу ништа не ваља, те да би она са групом истомишљеника требало да преузме власт.

Поштована госпођо, власт се осваја на изборима, а не смишљањем афера и вођењем хајке против свакога у Брусу који подржава политику СНС, што су требали да вам кажу у вашој Народној странци, чији сте члан. Такође сте и сами требали то да знате као матурант гимназије, пошто од образовања само наведену школу и поседујете.

Срдачан поздрав,

Директор ЈКП „Расина“ Брус